FIBO - EXPO

Ветен збор, го посетивме ФИБО

Како што беше најавено во Април оваа година во Келн се одржуваше најголемиот и најпосетениот саем од светот на фитнесот, бодибилдингот, спа, велнес, суплементација како и медицинска опрема од областа на физио и кинезитерапијата.

ФИБО оваа година славеше 30 години од неговото постоење, па така ние бевме едни од повеќе илјадните гости во тие четири дена кои се надеваме дека не пропуштивме ништо, а и да сме пропуштиле се надеваме дека наредната година ќе надополниме. Видовме како со огромна брзина фитнес индустријата напреднала, а тоа е благодарение на се поголемата заинтересираност на луѓето за се влучат во светот на фитнесот за да придонесат за нивното ментално и физичко здравје.

Видовме како и самите производители пренесуваат и посетителите со голем апетит примаат информации за тоа што е ново и тоа што се планира за во иднина. Со зборови е малку сето тоа да се опише, но се надеваме дека барем мал дел ќе доловиме со приложените слики и видеo. ПА, ПОВЕЛЕТЕ И ПРЕСУДЕТЕ САМИ 🙂