Како најбрзо да создадете мускулна маса

Многу прашања за тоа како треба да почнете да вежбате, тренирате за да добиете мускулна маса. Немањето стандарди и земање на совети од типот од теретана и на рекла казала наука ме натера да направам видеа за нив.

Кога се работи за исхрана, 70% од резултатите се таму.

Исхраната и тренингот се во симиостичка врска, тренингот служи за сите хранливи материи да имаат некаква улога и да се создаде мускулна маса, но ако тренингот не е оптимизиран нема ништо да се добие.

Треба да следите калории и да знаете кој макронутритивен сооднос да го изберите.

Дознајте како во видеово.

Како треба да вежбате и зашто е тоа така.

Автор

Atletiks Fitness

Скопје

Македонија