Галичица

МAГАРО Freeriding

1ви февруари 2014, дел од екпата на З’Ш Точак го спушташе Магаро, врвот на Галичица, кој со турно кој со даски… Со оглед на лошите временски услови брзо го искачивме, а пребрзо го спуштивме, ветер брчеше, измрзнавме!!! Како и да е, авантурата вредеше…


Повеќе фотки тука

Автор

ZS To4ak

Охрид

Македонија