Понежната половина – посилна ?!

Инспирирани од едно текстче како жените биле тапа во подигање на вратило направивме едно видео со кое би сакале да ги охрабриме сите девојки дека се е возможно, со правилен тренинг и доколку навистина го сакаат тоа. Се работи за посветеност, решителност и страст за тоа што го правиме. Уживајте! 🙂