Бартон, кога мислите дека не мислите на снег

Burton Presents [Snowboarding], публикуван сред овој пекол, за малку да одвлече памет. 

Се работи страшно добар тизер за наредните 4 веб епизоди на Burton Presents [Snowboarding], кои се закажани да искочат овој септември и октомври.

Во четирите минути многу филмски се опфаќа маестралната продукциска линија на Бартон во Вермонт каде што сноубордери од светска класа ги глумат работниците и персоналот од фабриката.

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија