Ярослав Карааба – Йога Мотивация

Јарослав е инаку Украинецот кој е европскиот јога шампион за 2005 година, па во секое време може да претставува мотив за јога, поготово во вака склопени кратки филмчиња. Единствено не ни е јасно, како вакво видео има само 800 гледања на ЈуТјуб? Што, нешто не чини?

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија