Челзи одгледува ситен арпаџик

Малиот Џош, инаку синот на голманот Рос Турбол, несакајќи го украде целото шоу на Паоло Фереира за време на неговиот одјавен говор и го доживеа својот прв и прилично моќен настап на фудбалската сцена. Којзнае, можеби ова ќе биде перфекната увертира за една убава фудбалска сторија.