Наслов

Летна бајкерска задача

Прашајте било која велосипедски заразена дружина дали има нешто подобро од пиво после возење тура и ќе видите што ќе биде одговорот во 102 посто од случаевите. Е, уште да извежбате вака да отварате тоа флашичината, мераци.

18 Август 2015

За авторот