Наслов

Каубој преку небото - светски рекорд во слеклајн

Ако некогаш сте згазнале на слеклајн, налик оние камионџиски траки за затегање на товар кои се распнати на некои два анкери значи ви станало јасно дека истото нема врска со одење со една нога на тротоар. Епа Тео тука изоде скоро 500 метри.

20 Ноември 2015

За авторот