таг / баланс

Кој не сака да гледа Ски скокови? Веројатно не постои човек кој барем еднаш не одгледал докрај некое натпреварување во овој спорт. Освен што очигледно е потребна неверојатна храброст, сте се запрашале ли некогаш како изгледа тренингот на овие луѓе и што се тој опфаќа?
Без разлика на спортот со кој се бавите, секој тренинг предизвикува микро-трауми врз човековото тело од кои истотото мора да се опорави. Опоравувањето не само што ги враќа мускулите на нивното првобитно фитнес ниво, туку и дополнително влијае врз зголемување на нивната сила и издржливост.

Изминатиот период за време на Крали Марко Болдер Фестивалот, дечките од Balansa.si присуствуваа и имаа поставено опрема за хајлајнинг. За време на неколкуте дена тие снимија и реклама над феноменалниот карпест предел на Марковите Кули. 

Стандардизирана шема на подготовки додека сме во очекување на големите скијачки настани зимава. Линдзи со нејзиниот тренер работат на тема баланс.

На запад се развива нов тренд во одржување разновидни тренинзи на мирни води со помош на специјалните постелки aquabase, дизајнирани за да ја предизвикаат вашата стабилност и баланс.

Зголемена потреба или намален внес? Без разлика кој механизам на недостаток на минерали се случува, истиот може да се одрази преку низа непријатни симптоми... Ова се петте најважни минерали за кои треба да ги внесувате во доволни количини.

Рафаел има 3 години, баланс велосипедче и татко со GoPro камера за да ги документира неговите обиди на стазите во бајк паркот Serfaus-Fiss-Ladis во Фис, Австрија. 

FB Препораки