таг / авантура

Нашата мото авантура низ светот во три-минутна видео компилација за ретроспекција и уживање...

Не постои лоша авантура, само лошо друштво!

Кикер е Златен Ретривер секогаш расположен за добра авантура, а газдата Ендру е газда кој и тоа како знае да го расположи своето куче. Покрај спиење во вреќа, турно скијање и уживанција во природа, Ендру реши да го однесе Кикер на малку поделикатни качувачки секции... 

На 27 годишна возраст, Џонатан сфаќа дека животот и работата му се тапа џонсон, па типчето решава да даде отказ, да ја продаде колата и да купи билет во еден правец за пат околу светот. Арно ама, Џонатан има типична мајка. 

Дел од Македонската западна трансверзала 2016...

Малку џунгла, малку вода, малку сноуборд на дини, малку Мачу, малку Пикчу. И неколку минути барање место за запросување... 

Родителско интермецо за потсетување дека токму Вие сте најдобрите другари на малите пиколиновци. 

„Една од работите кои го дефинираат човечкото суштество е потребата за истражување. Ако сте од оние кои сакаат да истражуваат преку авантури, тогаш вие сте среќни.” - ние. 

FB Препораки