Дополнително

Organizations

  • Special Olympics Macedonia

Education

  • Правен Факултет "Јустинијан Први" Скопје
Следи 2
Го следат 3

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.