Без рецепт

Одлично безглутенско хељдино дуо со многу нутрициски придобивки, органско и гарантирано вкусно за јадење.

Одличен спој на мирис и вкус кој ќе ве стопли во најладните денови...

Солено слатка комбинација која прва ќе ја снема од трпезата...

Брзо направен свеж и вкусен десерт кој дозволува ваша креативност...

Вкусно рециклирана турлитава во тортиља...

Во Мегамед имавме можност да ги пробаме крекерите на Тина, снаа на Наде, а заклучокот беше дека овој вкус вреди да се сподели. Лесен рецепт за интегрални крекери кои се одличен додаток за чаша пиво... 

Мезе што ќе ве стопли со оглед на надворешните температури...

Кој не ја пробал му се крати од македонштината :)

Црвена пиперка во пополнето издание...

Чорбата е со земјен артичок или Ерусалимски артичок или топинамбус. Овој земјен дар кој го има во изобилство низ Македонија не се опишува на кратко колку е здрав и почитуван плод низ историјата. Може да ѕирнете на Гугл, а чорбата е дефинитивно дар за сите телесни системи... 

Facebook