Наслов

Workshop "Noninvasive mechanical ventilation"
Локација: 
Skopje
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 25 Ноември, 2017 - 12:00

Контакт

Име и презиме: 
Blazhe Arsov

Работилница на тема „Неинвазивна механичка вентилација и респираторна физиотерапија"

датум: 02.декември
Локација :во конгресната сала на специјализирана болница "Жан Митрев"
Котизација: 500 денари за членови на здружението
1200 за останати здравствени работници.

Уплата на Трансакциска сметка
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ
210072165990137 со назнака " Работилница НИВ " максимален број на учесници 18 со претходна уплата и најава на president@mfz.mk nikodin.veljanoski@mfz.mk
или на +38970772122

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
 
 
9
 
10
 
 
 
 
 
 
16
 
17
 
 
19
 
 
 
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook