Наслов

Семинар"Клиничка физиотерапија"/Seminar "Clinical physiotherapy"
Локација: 
Skopje
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 25 Ноември, 2017 - 12:00

Контакт

Име и презиме: 
Blazhe Arsov

Македонското физиотерапевтско здружение ги информира и кани своите членови и сите други здравствени работници ,физиотерапевти,медицински сестри и доктори да учествуваат на едукативен настан , Семинар на тема " Клиничка физиотерапија " , настанот ќе се одржи во конгресната сала во Специјализираната болница '' Жан Митрев " во Скопје на 01.декември 2017 со почеток во 12 часот .
Специјален гостин на семинарот ќе биде Г-ѓа Снјежана Бенко (Snjezana Benko ) дипл.Физиотерапевт PhD(c) претседател на Здружението за кардиореспираторна физиотерапија и неинвазивна вентилација од Хрватска , а воедно и претседател на "Хрватски Збор Физиотерапеута" (http://hzf.hr/hdkrf) .

Рана котизацијата за учество на семинарот за членови на здружението е 500 денари ,
за сите други заинтересирани котизацијата е 1000 денари.
Доцна котизацијата на денот на одржување на настанот е 700 денари за членови ,а 1500 денари за сите други заинтересирани.

Регистрацијата ќе трае од 11:30 -12:00 часот
Потребна е претходна најава за учество на семинарот на следниот емаил : president@mfz.mk

Котизацијата може да се уплати на следната жиро сметка
210072165990137 во НЛБ ТУТУНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ најдоцна до 25 ноември .

Котизацискиот пакет содржи рекламен материјал,кафе пауза,коктел.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
 
 
9
 
10
 
 
 
 
 
 
16
 
17
 
 
19
 
 
 
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook