Наслов

Flossing Course in Macedonia
Локација: 
Skopje
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 17 Февруари, 2018 - 09:00

Контакт

Име и презиме: 
Blazhe Arsov

Македонското физиотерапевтско здружение организира курс FLOSSING во соработка со EasyFlossing Academy од Германија .
Курсот ќе се одржи во Скопје на 17 Февруари 2018 .Котизација за учество на курсот е 199 евра .

Курсот нуди :
Демонстрација на третман
Како функционира Flossing-от?
Теорија и научни истражувања
Изучување на различни апликации
Која бандажа за која индикација
Како да се комбинира Flossing со другите терапевтски техники ?
како може да се ефектира Flossing во неврологија и лимфни проблеми.
Flossing во спорстката физиотерапија

Курсот е наменет за :

Физиотерапевти
Фитнес тренери
Доктори
Лични трењери
Спортски научници
Кинезиолози

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
 
 
9
 
10
 
 
 
 
 
 
16
 
17
 
 
19
 
 
 
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook