Наслов

Course " Zensegrity " I дел
Локација: 
Skopje
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 3 Март, 2018 - 09:00

Контакт

Име и презиме: 
Blazhe Arsov / Nikodin Veljanoski

Македонското Физиотерапевтско Здружение, со цел да го промовира новиот холистички пристап кон пациентот во процесот на медицинската рехабилитација, организира КУРС за „ZENSEGRITY" концепт, која се промовира за прв пат во Македонија, на Балканот.
Курсот ќе биде одржан на 03-04 Март 2018 година, во Скопје.
Курсот тра 16 часа ,во два дена по 8 часа со почеток од 9 до 17 часот. Учесниците ќе бидат подготвени веднаш по завршувањето на курсот веднаш да ги применат техниките за кои биле едуцурани во овие два дена.
Сите учесницници ќе бидат сертифицирани по завршувањето на четирите делови на оваа техника .

Предавачи на курсот ќе бидат:
Christoph Stumph (Germany)
Alen Lilic(Slovenia)

Овој концепт е доста застапен во Европа, па информациите за едукациите и имињата на физиотерапевтите кои ја завршиле оваа едукација се достапни на: www.zensegrity.com

Пријавувањето за курсот е најдоцна до 01.02.2018, а цената за првиот модул изнесува 200€, за рано пријавување. Цената за пријавување на учесници после 01.02.2018 ќе изнесува 250€. Бројот на учесници ќе биде максимум до 40 .
Курсот ќе се одржи на англиски јазик .

Пријавување на следниот емаил :

contact@mfz.mk со назнака ZENSEGRITY2018

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
 
 
9
 
10
 
 
 
 
 
 
16
 
17
 
 
19
 
 
 
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook