Наслов

Course "Mirror Therapy"
Локација: 
Skopje
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 31 Март, 2018 - 09:00

Контакт

Име и презиме: 
Blazhe Arsov / Nikodin Veljanoski

Македонското физиотерапевтско здружение , има за цел за прв пат во Македонија на своите членови но и за сите други физиотерапевти да им пружи можност за доедукација во најразлични методи во физиотерапијата ,па затоа во годишниот план за 2018 го обезбеди и курсот за MIROR Therapy .
Курсот ќе се одржи во Скопје на 31.Март . Истиот ќе биде воден од сертифициран инструктор за MIROR THERAPY Г-дин Јасмин Авдовиќ од Босна и Херцеговина .

Котизација за учество на курсот е 100 евра за членови на Македонско физиотерапевтско здружение и 120 за сите други физиотерапевти .
Регистрација за следниот емаил најдоцна до 10 март на следниот e-mail contact@mfz.mk

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
 
 
9
 
10
 
 
 
 
 
 
16
 
17
 
 
19
 
 
 
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook