Наслов

7 Меморијал Стеве Илиески - Караѓуле 2018
Локација: 
Попова Шапка
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 18 Февруари, 2018 - 09:00

Контакт

Скијачки натпревар во велеслалом за деца и за прв пат на меморијалот - Сноуборд за деца!!!

Категории:
1. Снегулки: 2010+ (женски)
2. Снегулки: 2010+ (машки)
3. Помлади цицибанки: Ц1 2008-2009 (женски)
4. Помлади цицибани: Ц1 2008-2009 (машки)
5. Постари цицибанки: Ц2 2006-2007 (женски)
6. Постари цицибани: Ц2 2006-2007 (машки)
7. Деца 1: Д1 2004-2005 (женски)
8. Деца 1: Д1 2004-2005 (машки)
9. Деца 2: Д2 2002-2003 (женски)
10. Деца 2: Д2 2002-2003 (машки)

Програма

Сабота, 17.02.2018
- Пријавување до 18:00
- Одредување на стартна листа во 18:30

Недела, 18.02.2018
- Олгед на патека од 9:00
- Старт на трка од 10:00
- Прогласување, 60 минути после крајот на натпреварот (пехари, медали, дипломи за најдобрите, дипломи за учество)

Организатори: Пријателите на Стеве Караѓуле, МК Александар и СК Полар.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.