Наслов

Филмски фестивал за планинско трчање - „Луѓе како нас 2017”
Локација: 
Кинотека на Македонија
Држава: 
Македонија
Датум: 
Среда, 29 Март, 2017 - 18:00

Контакт

Име и презиме: 
TREX

MK/ И оваа година, клубот за планинско трчање TREX и пријателите Ве покануваат на четвртото издание на фестивалот на кратки филмчиња за планинско и ултрамаратонско трчање „Луѓе како нас" кое ќе се одржи на 29.03.2017

Овојпат дружбата ќе се одвива во Кинотека на Македонија (Cinematheque of Macedonia), а покрај неколкучасовниот филмски репертоар на супер интересни и инспиративни дела ќе имате можност и да се дружите со нашите специјални гости од Бугарија.

Останете во тек со официјалната програма на настанот која ќе искочи во текот на наредните недели..

Влез - бесплатен

//

EN/ As every year, trail running club TREX and it's friends invite you to the fourth edition of the trail running film festival "People Like Us," which will be held on 29.03.2017

This time the festival will take place at the Кинотека на Македонија (Cinematheque of Macedonia), and along side the super interesting and inspirational film repertoire the audience will have an opportunity to meet with our special guests from Bulgaria.

Stay tuned for the official program of the event that will be announced in the comming weeks...

Entrance - free

За овој настан сеуште нема пријавено гости.