Наслов

Climbing Meeting in Demir Kapija
Локација: 
Демир Капија
Држава: 
Македонија
Датум: 
Петок, 8 Декември, 2017 - 10:00

Контакт

Чујте и почујте, СКК дооел "Карпи за сите" од Демир Капија ве поканува на Качувачки собир на Демир Капија во месец Декември за празникот Св.Климент поточно на 8 Декември 2017 година. Ќе се качува на секторите Вардарска Сахара и Козја пештера. Покрај собирот ќе има натпревар на ново отворени насоки. Ќе бидат отворену три нови насоки и ќе има качување за сите возрасни и тежински категории. Подготвувајте се!

Climbing meeting in Demir Kapija in December 2017.We can climb in sectors Vardarska Sahara and Kozja pestara, at 8 of December 2017. Also will be competition on 3 new routes for all diferent ages and dificult categories. Be there and be ready!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.