Наслов

Afterwork Climbing Party!
Локација: 
Boulderbar
Држава: 
Македонија
Датум: 
Четврток, 7 Декември, 2017 - 17:00

Контакт

Afterwork качување и презентација директно од Индија, добра музика, ладно пивце и добро винце!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

На Facebook