Наслов

Outdoor festival "When in Krusevo"
Локација: 
Крушево
Држава: 
Македонија
Датум: 
Петок, 4 Август, 2017 - 16:00

Контакт

Име и презиме: 
Димитар Ангелковски

Прв оutdoor фестивал во Крушево на Крушевското езеро!

Повелете да се рекреираме, спортуваме и да се забавуваме во најаутдор градот во Македонија и на Балканот!

When in Krusevo, започнува на 4-ти, а ќе трае до 6ти Август. Вклучува тури во МТВ, планинарење, како и повластени цени за тандем параглајдинг!

Распоред:

04 Август, Петок
------------------------------------------------------
17.00 Пристигување и поставување на кампови
19.00 DJ загревање
21.00 The Backdoor Band
23.00 Dj Галоски

05 Август , Сабота
-------------------------------------------------------
10.00 МТВ Тура
10.00 Планинарска Тура

20.00 Dj загревање
22.00 DJ Crazy Славе
24.00 ФОЛТИН
02.00 Dj Томе

06 Август, Недела
--------------------------------------------------------
10-16.00 тандем параглајдинг
12.00 посета на галерија Мартиноски
14.00 посета на музеи во Крушево

За овој настан сеуште нема пријавено гости.