I
Јануари
2018
1
2
3
4
5
6
28 Јан 2018 - 05:00
Бистра
28 Јан 2018 - 06:00
Бесна Кобила
15 Фев 2018 - 19:30, 22 Фев 2018 - 19:30, 1 Мар 2018 - 19:30, 15 Мар 2018 - 19:30
17 Фев 2018 - 09:00
Skopje
15 Фев 2018 - 19:30, 22 Фев 2018 - 19:30, 1 Мар 2018 - 19:30, 15 Мар 2018 - 19:30

Среда, 13 Декември, 2017

Универзитетот на Југоисточна Европа во Скопје
19:00