Тип:
Марка:
Rossignol
Модел:
S7
Година:
2011
Огласува:
Методи Чилиманов
Локација:
Скопје
Контакт:
075563130
E - пошта:
Цена:
250 евра

Содржина

Се продаваат Rossignol S7 скии, најдобри за All mountain, Big mountain и Powder.

Висина: 178(175)
Ширина: 140 - врв; 110 - под нога, 118 - позади

Возени се две недели, сервисирани се.

Во одлична состојба.
Цена: 250 евра